Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Слави Трифонов започна със силни думи тазвечершното си предаване

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgСлави Трифонов започна със силни думи тазвечершното си предаване
Коментари Харесай

Слави със силни думи в ефира: Милен го няма, той беше убит. Щабът да приготви повече чували за трупове, защото има хора, които мрат и от друго

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Слави Трифонов стартира със мощни думи тазвечершното си предаване в ефира на телевизия " 7/8 ". Те бяха свързани с кончината на Милен Цветков и със обстановката в страната като цяло. Както е известно, Трифонов бе оповестил, че точно през днешния ден Цветков е трябвало да му гостува.

``
реклама

Ето и встъпителните думи на Трифонов в предаването:

" Уважаеми фенове, довечера, колкото и да ми е необичайно в този момент, на посетители трябваше да ми е Милен Цветков. Ние каним гостите авансово. Понеже през днешния ден е понеделник, още празничен ден, ние го поканихме още предходната седмица, тъй като той е един извънредно освободен и независим човек, който е обожател на личното мнение и на мнението на всеки един различен, извънреден покровител на свободата на словото. Така че той трябваше да ми е на посетители довечера, защото го поканихме, само че него го няма. Защо споделям " колкото и да ми е необичайно " - тъй като през вчерашния ден Милен Цветков умря. Беше погубен до момента в който чака на червен светофар с колата си. Отзад в него без да спре се забива друга кола. А за какво без да спре? Защото другата кола е карана от 22-годишен дрогиран юноша и го е умъртвил.

София е празна, както са празни всички градове в България. Хората са си по къщите, служителите на реда вардят към градовете и вътре по празните улици умерено дивеят наркомани и трепят. Значи по този начин - ние си стоим затворени, тъй като ковид може да ни нападна, а в действителност по улиците върлува различен вирус - простака вирус, тъпака вирус, наглеца вирус, и в действителност избива повече хора от ковид. Тук е мястото да кажа на щаба - пригответе повече чували за трупове, тъй като има хора, които мрат и от друго. Ама ние май забравихме за тях, тъй като в този момент всичко е ковид, нали? Забравихте ли, че има хора, които умират от други заболявания, от злополуки, самоубиват се или пък избиват други хора, които вършат каквото си желаят. А естествените хора си стоят в къщите и чакат злото да отмине. Обаче злото в действителност май няма да отмине. Няма да го спрат маски, отдалеченост от 2 метра, карантина, щабът, тъй като злото се е вселило в нашия нрав и не се назовава ковид, а се назовава плашливост, безсърдечие, угодничество, безмълвие, назовава се жалки публицисти, тъпи управници, полицаи, простаци, необразовани служители, назовава се " я да си седнал съм вътре, па навънка да става каквото ще ", и това е злото. То има доста имена, несъмнено пропущам някое.

Толкова е срамно и обидно, че нещата стоят по този метод. Всъщност е и тъжно. Още повече, че би трябвало да загине добър и свободен човек, с цел да станат ясни сходни неща. Защото в този момент виждам в интернет се изливат доста отзиви, доста истини. Да де, но мотивът е... даже не мога да кажа драматичен. Не е ли по-добре авансово да са ясни всичките тези неща? И това няма да промени карантината, само че нека промени картината ".

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Лъжа 6 " Ад в Лондон. Моргите са цялостни. Британско летище може да стане коронавирусна морга " - Медийна сензация . Всъщност последните налични статистически данни демонстрират, че в действителност смъртността във Англия тази година е същата или по-ниска от предходната . Такова е ситуацията и в Ню Йорк (Истината виж тук https://petel.bg/Po-malko-hora-sa-pochinali-tozi-mart-vav-Velikobritaniya-ot-predishni-godini--Vazmozhno-li-e-Kovid19-da-se-okazhe-nay-velikata-obshhestvena-samopsihoza-na-chovechestvoto--__358338)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР